Adaptační kurz očima Míši

Na adaptační kurz jsme jeli ve středu z Rakovníka z vlakového nádraží.

Jeli jsme na nádraží do Jesenice. Potom jsme šli pěšky na Račí hrad, který je kousíček od Jesenice. Když jsme tam došli, tak jsme tam chvilku čekali a potom jsme se ubytovali. Když jsme si vybalili věci, šli jsme do velké místnosti a tam jsme si řekli úvodní informace, jak bude adaptační kurz probíhat. Čekali jsme chvilku na pokoji a zabydlovali se, než bude oběd.

Po obědě jsme měli odpolední klid. Po odpoledním klidu jsme šli hrát různé hry. Jeden den jsme například hráli hru Útěk z vězení. To se natáhlo lano na dvě tyče a museli jsme přes to lano přeskočit. Potom jsme měli večeři, k večeři jsme měli vždy nějaké dobré jídlo. Po večeři jsme šli na pokoj a převlékli jsme se do něčeho teplejšího a mohli jsme si jít hrát ven.

Když jsme přišli z venku, tak jsme šli na bojovku. Nejprve jsme tam měli soutěž, kde se tancovalo a zpívalo. A potom, když se setmělo, tak jsme šli na tu bojovku. Tam jsme měli vysvobodit jednu dívku, která v 18 letech zemřela krutou ránou a měli jsme sfouknout čtyři svíčky. Když jsme se vrátili na pokoj ,tak jsme šli spát. A druhý den jsme jeli domů z Jesenice do Rakovníka.

Napsat komentář