TIP NA FILM: Twilight Saga

Nevíte, na co se kouknout? Máme pro vás tip z redakce.

Twilight se do Češtiny překládá jako SOUMRAK.V hlavních rolích se objevují Robert Pattison jako Edward Cullen, Taylor Lautner jako Jackob Black a Kristen Stewartová jako Bella Swan.Tento film se skládá z 5. částí.

1.část se jmenuje STMÍVÁNÍ

2.část se jmenuje NOVÝ MĚSÍC

3.část se jmenuje ZATMĚNÍ

4.část se jmenuje ROZBŘESK ČÁST 1.

5.část se jmenuje ROZBŘESK ČÁST 2

1.STMÍVÁNÍ

Bella byla vždy trochu jiná. Po tom, co se její matka znovu vdá, se rozhodne nastěhovat k otci do deštivého městečka Forks. Na první hodině v nové škole ji posadí k Edwardu Cullenovi. Ve škole se o něm šíří zvláštní věci, stejně tak o jeho sourozencích. I přes varování kamarádů se Bella s Edwardem sblíží. Postupně začne mít však podezření, že Edward není úplně obyčejný kluk. Postupem času zjistí, že je upír.

2.NOVÝ MĚSÍC

Příběh je o vztahu mezi Bellou a Edwardem. Edward se rozhodne, že musejí odejít, aby se nestalo, že Belle ublíží. Bella nejméně půl roku skoro s nikým nemluví. Když jde s kamarádkou Jessicou z obchodu, poznala motorkáře, kteří nevypadali zrovna mile a najednou se jí zjeví Edward a varuje ji. Rozhodne se vyhledávat adrenalin, aby se jí Edward zjevoval. Velkou oporou jí je její přítel Jacob, o kterém se zanedlouho dozví, že je vlkodlak.

3. ZATMĚNÍ

Bellu a Edwarda čeká maturita a poté už Edward Bellu musí přeměnit. Záhadně se zde ale objeví Viktorie, která jde po Belle a vytváří armádu. Musejí bojovat. Jacob rozhodne, že vlci budou bojovat také. Při boji Cullenovi a vlci všechny novorozence zničí. Edward požádá Bellu o ruku a ona přijme.

Zdroj náhledového obrázku: kinobox.cz

Napsat komentář